Over Ons

Accountancy. Belasting. Consultancy. Dat zijn de diensten waarmee we onder de naam ABC Kwakernaat onze MKB-cliënten graag helpen. We zijn een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook onze snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die onze cliënten in ons waarderen. Ons team van ruim 45 medewerkers zet u en uw onderneming centraal. We garanderen heldere communicatie en een efficiënte werkwijze. 


Ons Team

Als professioneel kantoor mag u kwaliteit van ons verwachten. Wij eisen dan ook kwaliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers en daar staan we voor! Opleiding en ervaring gaan daarbij hand in hand. En dat geldt niet alleen voor de accountants en (belasting)adviseurs, maar voor alle medewerkers binnen onze kantoren. Maar natuurlijk 'vliegen' we ook tussen de vestigingen heen er weer. Zo kunnen wij u altijd snel en permanent met de noodzakelijke kennis bijstaan.

Onze Visie

De ideale accountant bestaat misschien niet, maar wij proberen het toch te zijn. Niet omdat we eigenwijs zijn, maar enorm gedreven. Wij nemen gewoon geen genoegen met half werk. En waarschijnlijk herkent u dat wel, want ondernemers zijn nu eenmaal erg gedreven om hun klanten tegen zo laag mogelijke kosten zo optimaal mogelijk te bedienen. Dat is precies wat wij ook proberen. En gelukkig lukt dat ook vaak. Dat is zeker niet alleen onze mening.

Onze visie is u dus op alle relevante aspecten van het ondernemerschap zo goed mogelijk te bedienen tegen een kostenniveau waar u niet van terugschrikt. Want het kan nooit de bedoeling zijn dat u tot de conclusie komt dat een goede accountant veel te duur is. Dat past dan weer niet in onze visie.